Privé kantoren

Ben je een eigen bedrijf begonnen en heb je privacy nodig? Dan is een eigen kantoor een fijne oplossing. Toch kan een privé kantoor ook wel een beetje eenzaam zijn. Hoe ideaal zou het zijn om een privé plek te hebben in een kantoor waar ook andere ondernemers werken? Een eigen plek waar je privacy hebt en waar je kan focussen. Maar waar je ook collega’s hebt met wie het weekend kan bespreken bij de koffiemachine. Of waar je of vrijdag mee kan borrelen. Collega’s, niet alleen voor gezelligheid maar ook om mee te sparren als je tegen zakelijke uitdagingen aan loopt.

Volendam Business Center biedt je deze oplossing. Wij hebben kantoren variërend qua formaat van 12.5m2 tot 22m2. High end ingericht en volledig gemeubileerd met elektrische sta-zit bureaus en ergonomische Ahrend bureaustoelen. De kantoren hebben veel glas en zijn dus erg licht. De stalen wanden en dikke houten deuren zorgen voor privacy qua geluid.

Deze kantoor zijn fulltime verhuur. Het kantoor is dus helemaal tot jouw beschikking en je krijgt 24/7 toegang tot het pand. Ondernemen kan alle kanten op gaan. Daarom hanteren wij flexibele gebruikersovereenkomsten met korte looptijd en korte opzegtermijn.