Over ons

Volendam Business Center is een plek die je inspireert, waar het internet snel en de koffie sterk is. Het is een plek waar je je kan concentreren maar ook een plek waar je gelijkgestemden treft. Ondernemers waar je mee kan sparren of waar je gewoon even een kop koffie mee kan drinken tijdens een werkdag. Want thuiswerken is soms wat eenzaam en vol met afleiding.

Ook is er de gelegenheid om een kleine spreekkamer te huren voor als je klanten wilt ontvangen. Een eigen ruimte in een kantoor geeft je de privacy en professionele uitstraling die je thuis aan de keukentafel niet vindt.

Wanneer je een kantoor of flexplek huurt krijg je er zakelijke ondersteuning bij. Dit komt in de vorm van maandelijkse trainingen door verschillende gastsprekers, over alle onderwerpen waar jij als ondernemer meer van wilt weten. Denk aan ondernemingsplan schrijven, branding, werkprivé balans en stressmanagement, boekhouding, AI, time management, (online) marketing, financiële planning, investeren, SEO/SEA en nog veel meer.

Ook worden er mastermind sessies georganiseerd die jou zowel het klankbord en de stok achter de deur geven binnen jouw ondernemersreis.

Krijg je al zin om bij ons aan het werk te gaan? Wij wel!