Flexplek

Ben jij als ondernemer het zat om aan de keukentafel te werken? Of kun je die warme zolder bij je thuis nu wel uittekenen? Zoek je een andere omgeving om te werken waar je niet gestoord wordt door de postbode/buurvrouw/je kinderen?

Volendam Business Center is voor jou de plek. Het is een plek waar je kunt werken én waar je andere ondernemers kunt ontmoeten. Ondernemers waar je mee kunt sparren, inspiratie van kan opdoen, waar je een netwerk mee kunt delen. Volendam Business Center is een werkplek op a-locatie waar je op professionele wijze klanten of zakenrelaties kunt ontvangen.

Het is meer dan een werkplek. Volendam Business Center is de voedingsbodem van jouw (zakelijk) succes!

Misschien ben je net gestart met ondernemen, of ben je veel onderweg. Sommige mensen hebben geen eigen (fulltime) kantoor nodig. Maar ze willen wel af en toe die andere werkomgeving. Onze flexplekken zijn daar ideaal voor. Je huurt een ergonomische werkplek in een gezamenlijke werkruimte. Hierdoor is er genoeg gelegenheid om samen te werken met andere ondernemers. Je kunt van elkaars kennis, ervaring en netwerk gebruik maken.

De flexplekken zijn al te huur vanaf 1 dag per week.