FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je aanmelden door een mailtje te  sturen met je wensen naar info@volendambusinesscenter.nl of door via het contactformulier een berichtje te sturen. Wij vragen je om wat gegevens zodat we een gebruikerscontract voor je kunnen opstellen. Na het tekenen van dit contract krijg je inloggegevens voor de website, een toegangscode voor de deur om binnen te komen en de gegevens voor het internet en de printer.

Moet ik een contract tekenen om te kunnen werken?

Als je je inschrijft voor een vaste werkplek, flexplekabonnement of kantoor zul je het gebruikerscontract moeten tekenen. Dit is omdat je met meerdere mensen een werkplek en internet zult delen en we willen het graag voor iedereen goed geregeld hebben. Hier staan gelijk de algemene voorwaarden in. 

Wat zijn de openingstijden?

Van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00. Binnen deze tijden kun je zelf binnen komen met je tag. In overleg zijn avonden en zaterdagen mogelijk. 

Mag ik mijn kantoor/werkplek zelf inrichten?

Nee. Wij houden de werkplekken graag rustig en in dezelfde stijl dus je mag helaas niet je werkplek zelf inrichten. Als je wensen heb voor je kantoor/werkplek, laat het dan weten.

Moet ik voor een flexplek een vaste dag aangeven?

Nee, je kan zelf online een plekje reserveren wanneer jou dat uitkomt. 

Hoe reserveer ik een flexplek?

Na inschrijving krijg je inloggegevens voor de website en kun je hier reserveren. Ook kun je onderaan de ‘contact en reserveren’ pagina op deze website via de knop ‘flexplek reserveren’ zelf je plekje reserveren.

Kan ik gewoon binnen lopen bij Volendam Business Center?

Nee dat gaat niet. Wij willen de hard werkende ondernemers niet onnodig storen. Als je ingeschreven bent dan krijg je een toegangstag voor de deur en kun je je zelf binnen laten binnen de openingstijden. Als je nog niet bent ingeschreven kun je Volendam Business Center alleen op afspraak bezoeken (mail voor afspraak naar info@volendambusinesscenter.nl of bel/app naar 06 38 29 80 04).

Moet ik stil zijn in de gezamenlijke werkruimte?

Praten en telefoneren is toegestaan zolang het op een beschaafd niveau blijft. Het is een werkplek en het moet geen theekransje worden. Daar hebben we zithoek en de bar in de keuken voor. Privé telefoontjes of gesprekken mogen gevoerd worden in de vergaderruimte mits deze vrij is.

Mag ik mijn eigen eten/drinken meenemen?

Natuurlijk! Er is een koelkast aanwezig in de keuken om het in te bewaren. Ook is er een fornuis en magnetron om je eten te bereiden.

Welke diensten zijn er?

Binnen Volendam business Center kun je gebruik maken van razendsnel internet via glasvezelverbinding. Ook is er een draadloze printer aanwezig en staat er een goede koffiemachine. We hebben een vergaderruimte die per uur te huren is (zie opties en tarieven). De flexruimte is ook als grote sprekersruimte te huren maar alleen ’s avonds en op zaterdag. Er hangen muziekboxen en er zijn mogelijkheden om presentaties te geven via een beeldscherm. 

Ook zijn er uiteraard wc’s aanwezig, een volledig ingerichte keuken met barretje om te lunchen en een zithoek met akoestisch meubilair waar je even rustig kan praten of bellen. In de flexruimte zijn meerdere werkplekken beschikbaar. Dit zij elektrisch zit-sta bureau’s. Alle werkplekken zijn ook uitgerust met ergonomische bureaustoelen van het topmerk Ahrend.

Verder is er een spreekkamer beschikbaar die geschikt is voor maximaal 4 personen. Deze kun je tegen betaling gebruiken. Let op: reservering is hiervoor nodig. 

Hoe reserveer ik de spreekkamer? 

Indien je ook gebruik maakt van een flexplek of kantoor dan krijg je na inschrijving inloggegevens voor de website en hier kun je reserveren. Je kunt ook een email sturen naar info@volendambusinesscenter.nl of een appje sturen naar 06 38 29 80 04. Facturering gaat per maand. 

Hoe kan ik annuleren?

Indien je je reservering voor een flexplek of voor de spreekkamer wilt annuleren dan kan dat door een email te sturen naar info@volendambusinesscenter.nl. Indien de annulering binnen 24 uur is dan worden er 50% van de kosten in rekening gebracht.