Educatie

Ons motto is work – connect – grow. Groeien als mens en als ondernemers doe je door ervaring maar ook door educatie. Als je start met ondernemen zie je soms door de bomen het bos niet meer wat betreft dingen waar je kennis van moet hebben. Hoe werkt je website, hoe werkt je administratie, wat is de beste manier van marketing voor jouw bedrijf, welke verzekeringen heb je nodig etc. Wat ondersteuning hierbij helpt je sneller wegwijs te worden in de wereld van het ondernemerschap.

Wanneer je een kantoor of flexplek huurt krijg je er bij ons zakelijke ondersteuning bij. Dit komt in de vorm van maandelijkse trainingen door verschillende gastsprekers, over alle onderwerpen waar jij als ondernemer meer van wilt weten. Denk aan ondernemingsplan schrijven, branding, werkprivé balans en stressmanagement, boekhouding, AI, time management, (online) marketing, financiële planning, investeren, SEO/SEA en nog veel meer.

Ook worden er mastermind sessies georganiseerd die jou zowel het klankbord en de stok achter de deur geven binnen jouw ondernemersreis. Op deze manier proberen wij ondernemers te helpen om sneller hun droombedrijf te behalen. En het leukste is dat je het niet alleen hoeft te doen maar dat je het samen met je VBC collega’s kan doen!